top of page

Senior IT-konsult med inriktning Microsoft Cloud

Om tjänsten

Vi söker efter dig

Som Senior IT Consultant på IXX IT-partner får du chansen att arbeta med välkända varumärken och tjänster i en organisation som är dynamisk och entreprenörsdriven. Projekten är spännande och sträcker sig från strategi till genomförande.


Din vardag

Du kommer arbeta med befintliga och nya kunder där du arbetar med allt från att lösa problem till att strategiskt vidareutveckla kundens IT-miljö. Du agerar rådgivare och teknisk expert. Ser du en möjlighet till förbättring tar du dialogen direkt med kunden, föreslår förändring och initierar projekt. Vi kommer jobba aktivt med personlig vidareutveckling som inkluderar certifieringar inom utvalda områden som matchar din personliga plan.


Vem är du?

Vi söker dig som drivs av att skapa affärsvärden med hjälp av IT. Du har kännedom om att digitalisering, nytänkande och affärsrörlighet gör IT till en allt viktigare del av kundernas verksamhet. Du ska ha lätt för att etablera nya kundkontakter, säkerställa långsiktiga relationer med både befintliga och nya kunder samt vara en god ambassadör för IXX.


Vi ser att du har några års dokumenterad erfarenhet inom IT-infrastruktur samt arbetat som konsult inom områden som infrastruktur, datalagring, hosting, molntjänster och säkerhet. Du bör vara van att arbeta ute på fältet i en nära kundkontakt.

Färdigheter

Vi ser att du har en hög IT-kompetens, och gärna spets inom något/några områden nedan:

  • Deploy and manage a Microsoft 365 tenant

  • Implement and manage identity and access in Microsoft Entra ID

  • Manage security and threats by using Microsoft 365 Defender

  • Manage Azure identities and governance

  • Deploy and manage Azure compute resources

  • Implement and manage virtual networking

  • Plan and implement an Azure Virtual Desktop infrastructure


Certifieringar är meriterande, B-körkort och tillgång till bil erfordras. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

IXX Nå nya höjder med IT.jpg
Ansök

Skicka din ansökan med CV till: jobb@ixx.se.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig redan idag, urval kommer att ske löpande så vänta inte. Är det något du undrar över får du gärna ringa oss.

Kontakt

Om IXX

IXX är inte bara en IT-leverantör. Vi är en partner som levererar nya affärsmöjligheter och accelererar tillväxten för kunderna. Vi är experter på att utveckla ledande IT-lösningar men det som utmärker oss är speciellt vårt tankesätt och arbetssätt. Vi menar att rätt använd IT kan göra stor skillnad för en verksamhet och det gäller att leverera de insikter som få hittar men som krävs för en optimal skräddarsydd IT-lösning.

bottom of page