top of page
Semitransparent_sheets_of_glass_blue_colors_sharp_cbae93d4-9ed5-41b2-9647-a4acc441af77.jpg

Välkommen till

SMARTA FÖRETAG 2024

 

Tid: 13:15-17:00
Datum: 23 maj 
Plats: Helsingborgsvägen 60, Ängelholm

SCHEMA

13:15 - 13:30 Ankomst och registrering

13:30 - 14:25 Seminarium

Gå från tanke till handling genom att greppa säkerheten

 

14:30 - 15:05 Breakoutomgång pass 1

Välj mellan:

  1. Modern Workplace 2024

  2. Datadrivna beslut med Power BI & AI

15:05 - 15:20 Fika

 

15:25 - 16:00 Breakoutomgång pass 2

Välj mellan:

  1. Heta säkerhetsfrågor 2024

  2. Hitta kraften med dokumenthantering

16:05 - 17:00 Seminarium

Säkerhet i verkligheten – konkreta case från användarna

Anmäl dig här
Anmäl dig och en kollega via formuläret eller till din kontaktperson på IXX.
OBS! En anmälan per person.

Tack för din anmälan till vårt event Smarta Företag.

Vi ses där!

SEMINARIE
TALARE: Mikael Marionsson & Clemens Klöfverskjöld

Gå från tanke till handling genom att greppa säkerheten

Kl 13:30-14:25

Vi startar eftermiddagen med seminariet som hjälper dig att "Gå från tanke till handling genom att greppa säkerheten", där vi djupdyker i den teoretiska basen för att skapa en stark säkerhetskultur inom din organisation. Frågan vi ställer oss är: Hur bygger vi upp medvetenhet kring IT-säkerhet från grunden? Vi befinner oss här och nu – men var bör vi sikta för att nå framåt? Denna session är specifikt utformad för att vägleda dig i processen att förstå var du står säkerhetsmässigt, identifiera var det finns utrymme för förbättring, samt erkänna och värdera risker för att korrekt kunna prioritera dina nästa steg.

Med en effektiv mix av teoretisk insikt och praktiska tips, lyfter vi fram de viktigaste stegen mot att etablera en framåtsyftande säkerhetsstrategi. Vi ger dig de verktyg och den kunskap som krävs för att inte endast reagera på säkerhetshot, utan även aktivt arbeta förebyggande. Börja din resa mot en säkrare framtid med oss redan idag.

IXX värdeskapande IT.jpg

Let's breakout!

Välj mellan två olika spår under våra breakouts. 

Läs mer om våra breakouts

Breakoutgenomgång

PASS 1 - Välj mellan Modern Workplace och Datadrivna beslut med Power BI & AI

1

Kl 14:30 - 15:05

Talare: Thomas Rexér

Modern Workplace 2024

Nu dyker vi ner i de senaste revolutionerande förändringarna inom Modern Workplace. Har du funderat på hur AI nu formar vår vardag och våra arbetsmetoder på sätt vi knappt kunnat föreställa oss? Vi belyser de färskaste nyheterna och trenderna som kommer att påverka hur vi arbetar, samarbetar och utvecklas.

2

Kl 14:30 - 15:05

Talare: Mikael Marionsson & Clemens Klöfverskjöld

Datadrivna beslut med Power BI & AI

Är du redo att omvandla din data till kraftfulla insikter och beslut? I vår breakout-session "Datadrivna beslut med Power BI & AI" utforskar vi hur Power BI och AI tillsammans skapar en ny era av beslutsfattande. Upptäck hur du kan utnyttja dessa verktyg för att analysera, förstå och agera på din data som aldrig förr. Missa inte chansen att förvandla siffror till strategi och teori till praktik.

PASS 2 - välj mellan Säkerhet och Dokumenthantering

1

Kl 15:25 - 16:00

Talare: Niklas Johansson & Mikael Schmidt-Josefsson

Heta säkerhetsfrågor 2024

Är du beredd att möta 2024 års största utmaningar inom cybersäkerhet? I vår breakout-session "Heta säkerhetsfrågor 2024" sätter vi strålkastarljuset på de mest akuta hoten och de nya möjligheterna inom IT-säkerhet. Utforska AI:s avgörande roll och upptäck hur de senaste kraven från NIS2-direktivet påverkar oss. 

2

Kl 15:25 - 16:00

Talare: Thomas Rexér

Hitta kraften med dokumenthantering

Upptäck hur smart dokumenthantering kan förvandla din verksamhet. Under vår breakout-session "Hitta kraften med dokumenthantering" dyker vi ner i hur du kan organisera din data och förbättra dina arbetsflöden för ökad produktivitet. Diskuterar de senaste strategierna som lyfter din dokumenthantering till en ny nivå, streamlinar dina processer och frigör tid för det som verkligen räknas. 

IXX_Smarta Företag 2023__A039166_002598_v1_sRGB LQ.jpg
SEMINARIE
TALARE: Stefan Jarlegren & Clemens Klöfverskjöld

Säkerhet i verkligheten – konkreta case från användarna

Kl 16:05-17:00

I vårt avslutande seminarium tar vi ett djupdyk i säkerhetens verkliga värld. "Vad händer i verkligheten med säkerheten?" ger dig en inblick i hur säkerhetsfrågor faktiskt påverkar både individer och organisationer idag. Genom att utforska konkreta användarfall belyser vi skugg-IT, vikten av utbildning tillsammans med genomtänkta IT-policys, AI:s dubbla roll i säkerhetssammanhang samt gränsdragningen mellan privat och företagsansvändning.

Med fokus på användarperspektivet och verkliga scenarier får du insikter i hur faktiska användare navigerar i säkerhetslandskapet – och hur du kan tillämpa dessa lärdomar i din egen verksamhet.  Missa inte chansen att få värdefulla insikter och verktyg för att stärka din säkerhet i en alltmer digitaliserad värld.

Talare under dagen

Hoppas vi ses på vårt kontor i Ängelholm


Helsingborgsvägen 60

262 72 Ängelholm

bottom of page