top of page
Din Rådgivande Partner för Hållbara IT-lösningar

Hållbarhet

De bästa lösningarna och den senaste tekniken

..för ett hållbart samhälle

Som rådgivande partner inom verksamhetsutvecklande IT ser vi till våra kunders helhet. Det innebär att vi även behöver tänka på hållbarhet i lösningar och koncept vi arbetar med, för att våra kunder ska kunna nå upp till sina miljöpolicys och arbeta för ett hållbarare samhälle. De leverantörer vi samarbetar med håller en hög standard och samtliga har tydliga hållbarhetsmål och arbetar för en bättre framtid. Som länken i den värdekedjan till våra kunder är det viktigt att vi förstår våra kunders verksamhet och kan bidra med hållbara lösningar och innovationer som kan bättra både ekonomin och hållbarhetstänket.

Med smarta och innovativa lösningar når vi hållbarhetsmålen tillsammans

IXX och Hållbarhet: En Nyckel till Både Ekonomisk Tillväxt och Miljöhänsyn

En schysst arbetsgivare

En stor del av vårt hållbarhetsarbete handlar om människan. Våra anställda är en av våra största tillgångar och de måste vi vårda. Som arbetsgivare är det vår skyldighet att se till så att vår personal utvecklas, utbildas och mår bra. Resultatet av en god personalhälsa spiller över till våra kunder och gör så att våra kollegor i nästa led kan arbeta för mer innovativa lösningar och tillföra både kunskap och värde till våra kunders affärer. Som arbetsgivare har vi länge arbetat med kollektivavtal, personliga utvecklingsplaner och hälsa och välmående i form av friskvård, träning på jobbet, personalaktiviteter och ett schysst arbetsklimat. Vi arbetar ständigt för att bli bättre inom alla dessa delar och genomför årligen både kundundersökningar och medarbetarundersökningar för att vårda alla våra relationer mer hållbart.

Våra hållbarhetsområden

 • Vi arbetar med hållbara lösningar och innovationer som både kan bättra ekonomin och miljöarbetet hos våra kunder
   

 • Vi verkar för en hållbar värdekedja genom att arbeta med leverantörer som fokuserar på hållbarhet
   

 • Vi har ett transparent arbetssätt och respekterar våra partners och kunders integritet
   

 • Vi är en rådgivande partner som ser till kundens helhet
   

 • Vi säkerställer att arbetsvillkor och avtal är korrekta
   

 • Vi är en seriös och attraktiv arbetsgivare som fokuserar på personlig utveckling och möjligheter

Globala-mål-IXX-01.png

Högt i tak och en tydlig struktur

Hos oss är vår personal något av det viktigaste vi har. Det är viktigt att man har möjligheten att växa och utvecklas inom sin roll och i företaget. Flera av våra medarbetare har gjort den resan och lyfter det som en stor del i deras arbete och personliga utveckling. Läs våra medarbetarberättelser nedan.

bottom of page