top of page
IXX - Din partner för att accelerera tillväxt som IT-partner

FÖRENKLA FÖR INDIVIDEN

Förenkla för individen att jobba friare, smartare och mer flexibelt – överallt

Digitaliseringen har förändrat sättet vi lever och arbetar. Idag finns tekniska lösningar som möjliggör nya och friare arbetssätt. Med rätt tekniska verktyg kan vardagen underlättas och göra dina medarbetare flexiblare och mer effektiva – på och utanför kontoret. IXX erbjuder en modern service management, med tjänster och applikationsverktyg som gör det lättare att vara produktiva på jobbet, och tar hand om allt från hårdvara till anpassning och implementering av de nya applikationerna.

Mobilitet

På kontoret eller på distans

Tekniken ska underlätta, stötta och förenkla vardagen för användarna. Har dina medarbetare effektiva arbetsverktyg som förenklar deras vardag och möjliggör att de kan jobba närmare varandra var de än befinner sig?

 

IXX tillhandahåller standardiserade eller specialanpassade arbetsplatslösningar med central managering och sömlös integration i molntjänster med snabb åtkomst var du än befinner dig.

Modern service management och användarstöd

Förbättra din verksamhet

Med molnlösningar och avancerade applikationer har tekniken flyttat närmare din affärsverksamhet medan den tekniska kompetensen hamnat allt längre bort. Microsoft släpper hela tiden nya funktionaliteter, vilket i praktiken innebär att du ständigt får ny potential att förbättra din affärsverksamhet.

 

Men att hålla sig ajour är både dyrt och tidskrävande. Risken är att du går miste om att dra nytta av en funktionalitet som kan ha en positiv effekt på hela verksamhetens prestation. Lösningen är att samarbeta med en proaktiv och affärsutvecklande partner inom teknisk kompetens som ser till att rätt tjänst levereras vid rätt tidpunkt.

 

IXX arbetar metodiskt med service management för att mappa din organisations affärsprocesser. Vi hjälper dig att skräddarsy funktionalitet och användarupplevelse så att de tjänster och plattformar ni använder är anpassade för just din organisations processer och användarbehov på individnivå.

Applikationer för ett friare och mer produktivt arbetsliv

IT för människor

Tekniken ska erbjuda individen förutsättningar att jobba så som hen behöver för att vara som mest produktiv, inte utgöra en begränsning. Dina olika medarbetare har troligtvis olika behov och metoder, dels beroende på arbetsroll, och dels beroende på personlighet.

 

IT ska fungera för människor och vara ett verktyg för kunna jobba friare och mer effektivt på individnivå, samtidigt som processer som stödjer din verksamhets intressen möjliggörs. Behovsanpassning och implementering av nya arbetssätt i Office365 applikationer, så som SharePoint, OneDrive och Teams tillhandahåller vi trygga koncept för.

Läs mer om hur du kan förenkla individens arbetssätt

bottom of page