top of page
Ledande inom säkerhetsrådgivning som IT-partner

Säkra din verksamhet med våra säkerhetsexperter och arbeta med Security Awareness

När du behöver det

Visste du att precis som varningen för säkerhetsbälte i en bil, som varnar för en eventuell risk när man kör bil utan säkerhetsbälte, så varnar och utbildar vårt system direkt om eventuella risker i IT-miljön.

Du får inget SMS en vecka innan eller en vecka efter risken har uppkommit – du får det precis när du behöver det. Det är både effektivare och smartare att utbilda användare direkt när risker och beteenden uppstå – det är kunskap som sätter sig på djupet.

 

En säker arbetsplats börjar med dig.

Kontakta oss idag.

Arbeta här och nu

Jag ska bara klicka på den här länken

Vi skyddar människor och data

Vi alla varit snabba i klicken och ibland hjälper det inte att vara efterklok och komma på i efterhand att det var dumt gjort och att företagets dokument kan hamna i fel händer med ett enkelt knapptryck. För det värsta kan hända och med eskalerande cyberattacker har det aldrig varit viktigare att säkerställa att användarna kan använda era system på ett säkert sätt. Utan att komprimera data.

Idag använder innovativa företag över hela Sverige vårt system för skydd kring dataförluster och riskförståelse. Vi skyddar människor och data var som helst, när som helst, med en öppen, molnbaserad plattform.

Arbeta systematiskt

Steg 1: skapa en nulägesanalys. Identifiera risker och brister.
 

Steg 2: planera åtgärder för att förbättra säkerheten baserad på insikten från nulägesanalysen. Utbildning, uppdatera IT-policy, nya policys i infrastruktur för att minska risken.
 

Steg 3: följa upp åtgärderna. Har överträdelserna kopplat till riskerna som identifierades i nulägesanalysen blivit färre eller är de oförändrade.
 

Steg 4: förbättra åtgärderna baserad på utfall från steg 3.

Exempel på IT säkerhet
IXX_Safety_Circle-400x400.png

Läs mer

1

Säkerhet för finansföretag

Finans- och försäkringsföretag är två av de mest utsatta branscherna på grund av den omfattande och värdefulla information de har – personlig information kring klienter, finansiell data, affärshemligheter, immateriella rättigheter – och, kanske framförallt, pengar.

2

Säkerhet för utvecklingsföretag

Utvecklingsföretag har ett stort behov av att veta vem som har och får tillgång till denna data samt när, var och varför den nås – något som många bolag saknar insyn kring idag.

3

Arbeta proaktivt med IT

Många anställda är inte medvetna om hur IT-policyn fungerar och vad man får och inte får göra. Genom att kontinuerligt utbilda medarbetarna i realtid kommer de i kontakt med IT-policyn på ett naturligt sätt och ser det som en del av deras vardag.

Din pålitliga IT-partner för säkerhetslösningar

Kom igång!

  • LinkedIn
  • Facebook

Tack för ditt meddelande!

bottom of page