top of page
IXX - din partner för att rusta verksamheten inför morgondagens utmaningar

Samhällsengagemang

Vi investerar i ett bättre samhälle

Idrotten i Sverige har ett stort värde för våra barn och ungdomar. Här görs ett otroligt arbete för att erbjuda motion och en gemenskap. Men idrottssverige utbildar också talanger till morgondagens idrottsstjärnor, ledare och medmänniskor. Vi på IXX vill gärna bidra till bättre förutsättningar för Sveriges ungdomar. Därför har vi ett både strategiskt och brett socialt engagemang där satsningen ligger i utvalda idrottsliga verksamheter såväl som i olika samarbeten med gymnasium, högskolor och yrkesutbildningar.

IXX Nå nya höjder med IT.jpg

Utbildningar som ger möjligheter

IXX samarbete med olika skolor ger talangfulla människor en möjlighet att komma in i näringslivet och samla erfarenhet. Vi erbjuder kontinuerligt praktikplatser och har genom åren omvandlat praktiktjänster till anställningar. En viktig del i detta samarbete är vår egen möjlighet att fånga upp ledande talanger som stärker vårt kunderbjudande, vilket blir allt viktigare då Sverige står inför en dokumenterad brist på IT-kompetens inom en snar framtid.

Sponsring och partnerskap inom idrott

Utöver ett brett engagemang i mindre idrottsliga verksamheter i vår region, är IXX strategiska partners och sponsorer till Rögle BK i Ängelholm och Helsingborgs IF.

Helsingborg IF

”IXX har verkligen varit lyhörda för våra behov och paketerat en innovativ och flexibel lösning. It-miljön och tekniken utvecklas hela tiden, men samarbetet med IXX gör att vi står väl förberedda även inför framtiden”.

Rögle BK

”IT miljön och tekniken är något som förändras snabbt och samarbetet med IXX borgar för att vår verksamhet ska kunna möta även morgondagens behov”.

bottom of page