top of page
Smarta företag.jpg

Business Central

Ett modernt affärssystem

Lägger du ner mycket tid på att få allt att synka och hänga ihop i affärssystemet? Business Central är ett smart affärssystem för det moderna företaget. Du får alla dina Microsoft 365 systemapplikationer synkroniserade och kan anpassa så att det passar er verksamhet. Flytta till molnet och arbeta mer effektivt med Business Central. 

En modern arbetsplats med smarta verktyg .

Fördelar med Business Central

Integrerat med Microsoft 365
Aktuellt beslutsunderlag
Väx när du behöver med rätt applikationer

Ett smartare sätt att arbeta på

Dynamics 365 Business Central är för dig som driver eller arbetar på ett mindre till medelstort företag och kanske till och med är i en tillväxtfas. Affärssystemet ger er alla möjligheter att utvecklas och ser till så att ni får ett stöd när ni växer. Systemet är enkelt och är ni vana vid att arbeta i en Microsoft-miljö kommer ni känna igen er i gränssnittet.

Microsoftbaserat

Microsoft Dynamics 365 är en affärsplattform som innehåller stöd för de flesta av er verksamhets affärsprocesser. Systemet ersätter tungarbetade och traditionella system och binder ihop all din data och dina processer med hjälp av andra appar och molnbaserade lösningar såsom Office 365 och Azure. Med Dynamics 365 Business Central kan ni få ett affärssystem som är flexibelt och användarvänligt. 

Business Central - ett modernt affärssystem

Business Central - ett modernt affärssystem

Spela video