top of page
IXX - Din moln- och infrastrukturpartner för tillväxt

Infrastruktur & molntjänster med IXX som IT-partner

Cloud, server eller hybrid

Vi erbjuder lösningar för infrastruktur, molntjänster och drift. Hos oss får ni en trygg lösning för er infrastruktur utifrån de behov och utmaningar ni har. Er lösning baseras på hur verksamheten styrs, vilka krav omvärlden har, ert behov till flexibelt arbete och vad för kapacitet som behövs. Lösningen kan innefatta olika former av molntjänster eller serverdrift i datacenter där du kan lämna över ansvaret till oss. 

 

En säker arbetsplats börjar med dig.

Kontakta oss idag.

Smarta cloudlösningar för dig

Säkerhet och redundans
Flexibilitet och skalbarhet
Möt regler och krav i din omvärld

Med en molnbaserad lösning behöver ni inte i konfigurera eller investera i hårdvaran själva och kan på det sättet släppa en viss del av IT-administrationen. Personal som tidigare har haft hand om det kan fokusera på andra arbetsuppgifter och arbetsfördelningen förändras. Ofta behöver du heller inte betala för mer än du använder utan era licenser baseras till antalet användare och kan förändras över tid.

När som helst

Med en molnbaserad lösning kan dina kollegor och anställda komma åt information och jobba från vilken plats och enhet som helst. Om dina behov ökar är det enkelt att skala upp kapaciteten. På samma sätt kan du skala ner om det behövs. Det är flexibilitet och smidighet som ger betydande fördelar. Medan du fokuserar på ditt företag uppdateras allting automatisk så att ni alltid har den senaste versionen.

IXX - Ledande inom infrastrukturrådgivning som IT-partner
Optimera din molnstrategi med IXX:s erfarenhet
Kom igång med molnet

Kom igång med molnet

Det finns många fördelar med att arbeta i molnet eller med andra ord Cloud First. Några av fördelarna med molntjänster är kostnadseffektivisering, resursanvändning och flexibilitet.
Skapa en effektiv infrastruktur med IXX som din partner

Kom igång!

  • LinkedIn
  • Facebook

Tack för ditt meddelande!

bottom of page