top of page
IXX_A017057_LQ.jpg

Dokumenthantering –
När effektivitet och säkerhet är viktigt

Optimera dokumenthanteringen med IXX IT-partner

Upptäck hur rätt typ av dokumenthantering kan optimera er verksamhet. Med en intelligent informationsarkitektur och fokus på rätt användning av Microsoft Teams och SharePoint, säkerställer vi att din data är organiserad och säkrad. Förbättra dina anställdas dagliga arbete och dra full nytta av din investering i Microsofts ekosystem med en lösning som passar alla branscher och stöder en mängd affärsprocesser. 

 

En effektiv digital arbetsplats börjar med dig.

Kontakta oss idag.

Frigör din digitala potential

Spara tid
Smartare informationsarkitektur
Låg tröskel för medarbetarna
Minska tidskrävande uppgifter

Många företag förlorar värdefull tid på att söka efter information och dokument, vilket kostar omkring 60 euro per anställd varje dag—ungefär 13 000 euro årligen per anställd. I genomsnitt spenderar anställda nästan två timmar varje dag på att söka och samla information och dokument. För varje fem anställda är endast fyra produktiva. Med Microsoft 365-tillbringar den genomsnittliga anställda 57% av sin tid med att kommunicera, via möten, e-mail och chattar,- och 43% med att skapa innehåll i t. ex presentationer, dokument och kalkylblad. Tiden en medarbetare har på sin arbetsdag bör kunna läggas på bättre saker. 

Informationscentrerad struktur

De flesta företag använder Teams eller SharePoint för dokumenthantering, men alla dokument passar bra i sådana arkitekturer. Även om Teams och SharePoint ger grupptillgång på vissa nivåer, kan en informationscentrerad tillgångsmodell vara mer effektiv och användarvänlig än en personcentrerad ansats.

it-leverantör-i-skåne
Optimera din molnstrategi med IXX:s erfarenhet
IXX Verksamhetsutvecklande IT.jpg

Förbättra medarbetarupplevelsen

Förstärk medarbetarupplevelsen genom en smart dokumenthanterings lösning, byggd för att integreras med SharePoint. Den bekanta användarmiljön kombinerad med den smidighet som erbjuds av Microsoft 365 ger snabb anpassning över olika branscher. Denna anpassningsbara lösning bidrar till tillväxt med funktioner som projektledning och kvalitetssäkring, allt tillgängligt via webb och app. Och viktigast av allt, det skyddar din befintliga investering och utnyttjar den fulla potentialen i integrerade applikationer. 
Skapa en effektiv infrastruktur med IXX som din partner

Kom igång!

  • LinkedIn
  • Facebook

Tack för ditt meddelande!

bottom of page