top of page

Spontanansökan: IT-tekniker

Ängelholm, Sverige

Om tjänsten

Söker du oss spontant?

Om du känner dig sugen på att kontakt med oss får du gärna höra av dig för en spontantansökan. IXX är ett tillväxtbolag och vi utvecklas kontinuerligt.


IXX arbetar med välkända varumärken och tjänster i en dynamisk och entreprenörsdriven organisation med spännande projekt och kunder. Vi ligger i framkant i våra tekniska lösningar som är anpassade efter kundernas behov och vi har en nära relation med våra användare oavsett vilken del av organisationen man tillhör. Vi jobbar i första hand med moderna Cloud/Hybridlösningar från företrädelsevis Microsoft men såklart också med traditionella On prem-lösningar eller Colocation/Hostinglösningar i våra egna datacenter.

Just nu har vi fullt av drivna och duktiga IT-tekniker anställda.


Vem är du?

För att passa in i rollen ska du ha en god samarbetsförmåga och en positiv grundinställning. Du har även ett stort intresse för IT och support och du trivs som bäst när du får använda dina kunskaper och anpassa dem för att på ett tydligt sätt lösa problem. Som person blir du ofta beskriven som serviceinriktad, strukturerad och effektiv. Du har inga problem med att ta egna initiativ och vara självgående i din yrkesroll.


Dina arbetsuppgifter

Som supporttekniker kommer du arbeta i vår support som 2nd line supporttekniker där arbetsuppgifterna är mycket varierande. I första hand kommer du att genomföra mer avancerade felsökningar i både mjuk- och hårdvara inom PC via distans men även åka ut till våra kunder för att hjälpa till på plats.


Hur ser arbetet ut?

I rollen som 2nd line supporttekniker jobbar du på företagets 2nd line-gruppering och hanterar ärenden som är av mer kvalificerad karaktär och som har eskalerats via 1st line. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta supportering och felsökningar - både av övergripande och djupgående karaktär. Du kommer även att arbeta med bland annat administration av Active Directory samt övervakning av nätverk och printers. Du kommer hjälpa företagets kunder som är verksamma inom olika branscher med kundspecifika applikationer samt standardapplikationer som exempelvis Microsoft Office 365, Windows server.

Färdigheter

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom:

- Tidigare erfarenhet av PC- och användarsupport

- Mycket goda kunskaper inom Windows 7 eller senare

- Goda kunskaper i Office 2013 eller senare

- Mycket god social kompetens

- Mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska

- Tidigare erfarenhet av att genomföra felsökning av hård- och mjukvara

- B-körkort och bil

IXX Nå nya höjder med IT.jpg
Ansök

Skicka din spontanansökan med CV till: jobb@ixx.se.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig redan idag, urval kommer att ske löpande så vänta inte. Är det något du undrar över får du gärna ringa oss.

Kontakt

Om IXX

IXX är inte bara en IT-leverantör. Vi är en partner som levererar nya affärsmöjligheter och accelererar tillväxten för kunderna. Vi är experter på att utveckla ledande IT-lösningar men det som utmärker oss är speciellt vårt tankesätt och arbetssätt. Vi menar att rätt använd IT kan göra stor skillnad för en verksamhet och det gäller att leverera de insikter som få hittar men som krävs för en optimal skräddarsydd IT-lösning.

bottom of page