top of page

Sveland väljer IXX för IT-funktionalitet som skapar värde


Sveland väljer IXX för IT-funktionalitet som skapar värde

Sveland Djurförsäkringar fortsätter att utveckla sin IT-funktion med att fokusera på de verksamhetsnära systemen. IXX är mycket stolta över att ha fått förtroendet att vara vald partner för stabil IT-drift.

Målet är även att IXX ska bistå Sveland Djurförsäkringar med att bygga deras strategiska IT-plan som kommer ha fokus på tillgänglighet för kunder och kontinuerlig utveckling av driftsäkerhet/intrångsskydd.

Sveland Djurförsäkringar är ett renodlat djurförsäkringsbolag som grundades 1911. Tillsammans utgör de en gemenskap av hängivna djurägare i form av både medarbetare och försäkringstagare.

  1. Det är viktigt för oss att hela tiden utvecklas för att leva upp till förväntningarna som finns hos våra kunder. Vi är angelägna om att möta våra kunder på bästa möjliga sätt i både personlig service men också digitalt, säger Linda Kreutz, vice VD på Sveland Djurförsäkringar.

IXX är därför mycket nöjda med att bistå Sveland Djurförsäkringar med en praktisk modell för både taktisk och strategisk utveckling av IT-funktionalitet som ökar affärsvärdet av Svelands IT-investeringar.

  1. I vårt arbete och i relation med våra kunder värdesätter vi gemenskap, engagemang och expertis. Det tänket hittade vi hos IXX och det var en starkt bidragande faktor till vårt val av partner, sammanfattar Linda Kreutz.

Om Sveland Djurförsäkringar Sveland Djurförsäkringar är ett kundägt och renodlat djurförsäkringsbolag som grundades 1911. Vi utgör en gemenskap av hängivna djurägare i form av både medarbetare och försäkringstagare. Tillsammans hjälper vi varandra och bidrar till djurs hälsa. Vi hittar alltid rätt försäkring för hunden, katten, hästen och smådjuret. Läs mer på www.sveland.se.


Om IXX

IXX är inte bara en IT-leverantör. Vi är en partner som levererar nya affärsmöjligheter och accelererar tillväxten för våra kunder. Vi må vara experter på att utveckla ledande IT-lösningar. Men det som verkligen utmärker oss är istället två saker. Vårt tankesätt. Och vårt arbetssätt. Läs mer på www.ixx.se

bottom of page