top of page

Proaktivt säkerhetssystem


Förebygg din säkerhet!

Tänk dig att du får ett mejl. Du vet vem avsändaren är, det ser ut som det brukar och det känns rätt säkert. Men tänk om det inte är det? Länken du klickar på leder dig till något helt annat och din dator blir hackad. Har du tur är du den enda som blir drabbad. Har du otur förlorar företaget värdefull data. Tänk om det gick att förebygga detta.


Jobba med ett proaktivt säkerhetssystem

Det gör det. Istället för att vara efterklok kan du och dina kollegor njuta av tryggheten med en extra koll – ett säkerhetsbälte – innan det är för sent. Genom att arbeta aktivt med ett proaktivt säkerhetssystem kan du skydda människor och data. Vårt system används av innovativa företag över hela Sverige för skydd kring dataförluster och riskförståelse. Plattformen är öppen och molnbaserad och hjälper till att utbilda användare kring säkerhet i realtid. Allt utifrån er egen IT-policy. Det kan inte bli enklare att hålla igång ett säkerhetstänk.


Aktivera er IT-policy

Många anställda är inte medvetna om hur IT-policyn fungerar och vad man får och inte får göra. Genom att kontinuerligt utbilda medarbetarna i realtid kommer de i kontakt med IT-policyn på ett naturligt sätt och ser det som en del av deras vardag. Medvetenheten kring hur den anställde får dela företagets data ökar och risken för att datan sprids på ett oacceptabelt sätt minskar. Hjälp dina medarbetare att ta rätt beslut.

Frågor du som ansvarig för säkerheten eller företaget kan ställa dig är:

  1. Är det okej att kopiera skyddad information?

  2. Ska man kunna ta en skärmdump på våra bankkonton?

  3. Hur stor är risken att någon klickar på en extern länk?

  4. Hur delar vi vår information internt och externt?

  5. Kan jag säkerställa att alla medarbetare känner till vår IT-policy och agerar utifrån den?

Om du känner dig osäker på något av detta finns vi till för att hjälpa er med goda råd och modern användarbaserad IT som stärker säkerheten.

Välkommen till en säker partner.

bottom of page