top of page

Powered by IXX: Dynamics 365

Nu erbjuder vi Dynamics 365!

Nu lanserar vi ett nytt affärsområde som går hand i hand med vår grundläggande filosofi och affärsidé om att skapa värde för våra kunder genom djup kunskap om kundens verksamhet,  erfarenhet och kvalificerad rådgivning. Med Dynamics 365 skapar vi en brygga mellan IT och andra delar av er verksamhet och får en helhetssyn där vi både kan stödja de viktigaste affärsprocesserna men även skapa förutsättningar för nya affärsmöjligheter.


Den smarta affärsplattformen Dynamics 365

Dynamics 365 är en affärsplattform som innehåller stöd för de flesta av er verksamhets affärsprocesser. Systemet ersätter tungarbetade och traditionella system och binder ihop all din data och dina processer med hjälp av andra appar och molnbaserade lösningar såsom Office 365 och Azure. Med Dynamics 365 Business Central kan ni få ett affärssystem som är flexibelt och användarvänligt. En annan viktig del av Dynamics 365 är Sales Professional som är ett CRM system, tätt integrerat med övriga Microsoft produkter. Allt för att kunna arbeta ännu mer flexibelt, effektivt och kunna få en god överblick på verksamhetens utveckling och framtid.


Fördelar

  1. Anpassa utan kod

  2. Fatta dataunderbyggda beslut

  3. Kom igång snabbt

Smärtsamt att byta affärssystem? Inte med vår lösning.

Vi förstår att ett nytt affärssystem är komplicerat och kostsamt att implementera, men med vår lösning får ni en avsevärt kortare startsträcka med ett grundpaket som sedan kan byggas ut i den takt som er verksamhet växer. Fördelen är att när ni växer och utvecklas så har ni även en rådgivande partner vid er sida som kan hjälpa er att fortsätta skapa framgång. För vår vision är att skapa Framgång Tillsammans. 

Testa på

Just nu har vi ett introduktionserbjudande för dig som vill testa Dynamics 365. Vi erbjuder 15 intropaket där först till kvarn gäller. Är du intresserad av att vässa dina affärer och skapa mer lönsamhet? Anmäl dig idag.


bottom of page