top of page

Optimera din IT med IXX:s hårdvarulösningar

En helhetslösning för ditt företags IT-behov

I en värld där teknologin ständigt utvecklas kan det vara en utmaning att hålla sig uppdaterad och säkerställa att ditt företag har den bästa möjliga IT-utrustningen. Det är här IXX Product Supply Service kommer in i bilden. Vi erbjuder inte bara hårdvara; vi erbjuder en helhetslösning som är skräddarsydd för ditt företags unika behov.


Varför välja IXX PSS?

När du väljer att arbeta med IXX PSS får du tillgång till en rad fördelar som går utöver traditionell hårdvaruförsäljning:

  • Direktkontakt med produktspecialister: Vårt team av experter är alltid redo att ge dig rådgivning som är anpassad efter ditt företags och dina användares unika behov.

  • Automatiserade beställningsprocesser: Genom att automatisera beställningsprocessen kan vi hjälpa dig att spara både tid och resurser.

  • Individanpassad hjälp: Vi har djupgående kunskap om våra befintliga kunders verksamheter och kan därför rekommendera den mest lämpliga hårdvaran för just er.

Flexibla och hållbara lösningar

Vi förstår att varje företag är unikt, och därför erbjuder vi flexibla lösningar som kan anpassas efter dina specifika behov:

  • Finansieringslösningar: I samarbete med Wasa Kredit erbjuder vi hyresavtal, vilket gör det möjligt för dig att dela upp kostnaden över tid och börja använda din nya utrustning direkt.

  • Återbruk av gammal hårdvara: Detta är inte bara en miljövänlig lösning, utan också ekonomiskt fördelaktig och socialt ansvarsfullt. Vi tar hand om hela processen, från insamling och radering av känslig information till reparation eller renovering av fungerande enheter.


Support och uppföljning

Vi erbjuder ett komplett tjänstepaket som inkluderar allt från installation och kvalitetssäkring till support och uppföljning. Om du stöter på problem med din hårdvara kan vår service desk hjälpa dig att lösa det så snabbt och smidigt som möjligt.Kontakta oss idag

För en skräddarsydd lösning som gör din IT-hantering så effektiv och problemfri som möjligt, kontakta oss idag. Madeleine Sundberg, vår Product Supply Service Team Leader, är alltid redo att hjälpa dig.bottom of page