top of page

Junior Architect med inriktning Power Platform

Om tjänsten

Power Platform är ett område som växer på IXX och det finns en stor efterfrågan hos våra kunder och på marknaden. Därför söker vi en person som är nyfiken på tekniken och vill vara med och forma vårt blivande Power Platform-team. Som en del av vårt Power Platform-team kommer du arbeta med varierande uppdrag hos kunder som rör sig inom flera branscher med olika utmaningar och behov. Du behöver därför tänka kreativt och förstå hur saker hänger ihop för att arbeta fram de bästa lösningarna. Tjänsten kommer utgå från Malmö eller Ängelholm. 

Exempel på arbetsuppgifter som Junior Architect inom Power Platform

 • Förvaltning och vidareutveckling av kundlösningar inom Power Platform 

 • Delta i pågående Power Platform projekt och på sikt driva egna 

 • Samla in och dokumentera krav 

 • Tester 

 • Support inom kundlösningar


Att jobba hos IXX 

Utveckling sker i flera dimensioner med dynamiska arbetssätt, vi vill att du får utlopp för din kreativitet. När vi utvecklar varandra utvecklar vi även våra kunder. Fokus ligger på att optimera leveransen av IT-funktionens tjänster och därigenom skapa bästa möjliga användarupplevelse för våra kunders medarbetare, alltid med affärsnyttan som mål. 

Frihet och ansvar över din vardag ger dig möjlighet att även få ihop livet där hemma. Det är viktigt att ha roligt och trivas på jobbet och vi satsar mycket på att vara ett bra team genom hela företaget med högt i tak. Hos oss kommer du uppleva arbetsglädje och en kultur som är stark och öppen för alla. Du kommer jobba med välkända varumärken och tjänster i en entreprenörsdriven organisation. 

Färdigheter

Kvalifikationer för att trivas i rollen

 • Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet av att jobba med Microsoft 365

 • Erfarenhet av att ha jobbat hands-on med verktyg i Power Platform

 • Baskunskaper i att skapa rapporter med Power BI

 • Du ska vara självgående och komma med egna initiativ och lösningar samt ta ansvar för resultatet.

 • Du kommer att ha mycket kundkontakt och representera IXX ute hos våra kunder. Det är därför viktigt att du har en bra kommunikativ förmåga samt att du kan lyssna in kundens behov och framtida möjligheter


Det är meriterande om du också:

 • Arbetat med förvaltning av Power Platform

 • Kunskaper inom programmering

 • Certifieringar inom Power Platform


B-körkort och tillgång till bil erfordras. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Det absolut viktigaste är din personlighet, att du är nyfiken och vill lära dig mer.

IXX Nå nya höjder med IT.jpg
Ansök

Skicka din ansökan med CV till: jobb@ixx.se
Vi ser fram emot att höra ifrån dig redan idag, urval kommer att ske löpande så vänta inte. Är det något du undrar över får du gärna ringa oss.

Kontakt

Om IXX

IXX är inte bara en IT-leverantör. Vi är en partner som levererar nya affärsmöjligheter och accelererar tillväxten för kunderna. Vi är experter på att utveckla ledande IT-lösningar men det som utmärker oss är speciellt vårt tankesätt och arbetssätt. Vi menar att rätt använd IT kan göra stor skillnad för en verksamhet och det gäller att leverera de insikter som få hittar men som krävs för en optimal skräddarsydd IT-lösning.

bottom of page