top of page

IXX hälsar Thomas Rexér välkommen


Med fokus på verksamhetsnära IT

Innan sommaren står helt i blom vill vi passa på att hälsa vår nya kollega Thomas Rexér välkommen till IXX teamet. Thomas börjar hos oss i augusti och kommer arbeta som Master Architect med fokus på verksamhetsnära IT.

”IXX affärsidé bygger på en grundprincip med ett dynamiskt mindset. Ett dynamiskt mindset innebär att man lär sig och utvecklas över tid. Det handlar för oss om att ge goda råd och att få våra kunder att växa. Thomas har ett dynamiskt mindset som passar oss väldigt bra. Han är en kraft att räkna med och strävar alltid efter att utveckla sig själv. Thomas vill även utveckla kunderna och hur de använder IT för att bli smartare och mer effektivare företag. Det är en väldigt bra match för oss och en bra ny kraft i vårt team”, säger Clemens Klöfverskjöld.

”Att börja på IXX är som att hitta hem”

Ungefär så beskriver Thomas känslan och förväntningarna han har hos oss. Det som lockade Thomas var till stor del tankesättet. Att IXX är en rådgivande IT-partner som inte bara pratar teknik utan snarare fokuserar på verksamhetsnära IT och förändrade arbetssätt som kan påverka på djupet. IT ska inte vara ett måste eller ett tvång utan en verktygslåda där företagen kan effektivisera och arbeta smartare. Men för att våga göra det hjälper det att ha en partner som utmanar kunden – vilket Thomas upplever att IXX gör – samt att även kunden utmanar sig själv och gamla tankesätt.

”Att träffa Mattias Christensson och Clemens Klöfverskjöld på IXX har varit som att träffa  gamla goda vänner – även professionellt. Det har visat sig att vi delar samma värderingar och tänk när det kommer till hur vi kan utveckla kundernas verksamhet med hjälp av modern IT-funktionalitet. Den här resan känns 100% rätt”, säger Thomas.

Nya utmaningar för utveckling

Thomas har en lång bakgrund inom IT-branschen och har arbetat både som konsult och IT-chef. Senast kommer han från Cygate, ett bolag inom Telia-koncernen. Målet har varit att bland annat att ge kunden en kostnadseffektivitet och enkelhet att hantera IT samt dynamiska möjligheter att addera modern IT-funktionalitet. Nu ser vi fram emot att ge Thomas nya utmaningar att utvecklas med!


Välkommen!

bottom of page