top of page

Dynamics 365 – ett smart och integrerat ERP-system

Ett smartare sätt att arbeta på.

Microsoft Dynamics 365 Business Central är ett smart och integrerat ERP-system. Med ett dynamiskt och flexibelt affärssystem kan ni enkelt få en överblick över helheten. Från vilken enhet som helst. Business Central kopplar samman era olika system och exempelvis via Outlook kan du direkt via din mail skapa fakturor och registrera kunduppgifter.

Dynamics 365 Business Central är för dig som driver eller arbetar på ett mindre till medelstort företag och kanske till och med är i en tillväxtfas. Affärssystemet ger er alla möjligheter att utvecklas och ser till så att ni får ett stöd när ni växer. Systemet är enkelt och är ni vana vid att arbeta i en Microsoftmiljö kommer ni känna igen er i gränssnittet.


Ta smarta beslut med rätt data

Genom att ha all information samlad får ni ett smartare beslutsunderlag och kan expandera och investera där det behövs.


Automatisera flöden

Automatiserade flöden minskar risken för fel och onödig administrativ tid. Ni får en bättre rapportering, orderhantering och fakturering med automatiserade processer.


Flexibilitet mellan enheter

Oavsett vilken enhet du arbetar med kan du ha tillgång till den information du behöver. På ett smidigt sätt kan du skapa ordrar, fakturor och rapporter direkt där du är för stunden.


Anpassa till er verksamhet

Välj de delar och tillägg som passar er verksamhet bäst. Med möjlighet till att skräddarsy delar av systemet får ni ett affärssystem anpassat till er.

bottom of page